πώς-να-προσελκύσετε-την-σχέση-των-ονεί-247336
©Unsplash

«Στη Βενεζουέλα, κοιτάμε την αστρολογία για τα πάντα», λέει η Dalila Salgueiro, astro-manifesting coach και ιδρύτρια της εφαρμογής Manifesting. «Αν πρόκειται να υπογράψεις συμβόλαιο, αν πρόκειται να ξεκινήσεις σχέση… ο,τιδήποτε». Το προσωπικό της ταξίδι ξεκίνησε όταν, αφού μετακόμισε στο Λονδίνο για να εργαστεί στο PR, η Dalila αισθανόταν όλο και πιο δυστυχισμένη. «Ήμουν αγχωμένη συνέχεια, είχα κρίσεις πανικού και ένιωθα αποκομμένη», θυμάται. Μόλις ανακάλυψε το πάθος της για την αστρολογία, διαπίστωσε: «Ήμουν πιο συντονισμένη με τον εαυτό μου, το σώμα μου και το περιβάλλον μου. Όσο περισσότερο εφάρμοζα αυτό στον εαυτό μου, τόσο περισσότερο μπορούσα να με θεραπεύσω».

Η  Salgueiro επέστρεψε στη Βενεζουέλα για να σπουδάσει με αστρολόγο για τρία χρόνια και να βυθιστεί στο ημερολόγιο των Μάγια – μια περίοδο που περιγράφει ως «ένα πλήρες ταξίδι αυτοανακάλυψης». Στη Νότια Αμερική η αστρολογία είναι περισσότερο συνυφασμένη με τον πολιτισμό, λέει, αντί να θεωρείται «ένα πράγμα που δεν είναι αποτελεσματικό». Τώρα, εργάζεται για να μοιραστεί τις γνώσεις της για το manifesting μέσω της εφαρμογής της, η οποία υπόσχεται να βοηθήσει τους followers της να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους μέσω της σκόπιμης ζωής. Όμως μας προειδοποιεί, το manifesting δεν είναι μαγικό τζίνι – θέλει δουλειά.

Πώς να προσελκύσετε την σχέση των ονείρων σας σύμφωνα με μια ειδικό;-1
©Unsplash

Παρακάτω, βρείτε τον οδηγό της για να δείτε πως μπορείτε να ξεκινήσετε το manifesting.

Πώς λειτουργεί το manifesting

«Πρέπει να πείσετε τον εγκέφαλό σας ότι κάτι που πιστεύετε συμβαίνει ήδη», λέει η Salgueiro, για τα πράγματα που ελπίζετε να προσελκύσετε ή να επιτύχετε. «Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα mood board που να δείχνει πως θα ήταν για παράδειγμα το σπίτι των ονείρων σας και μετά να πείτε πόσο το αγαπάτε, πόσο ευτυχισμένοι είστε σε αυτό το σπίτι. Πιστέψτε το.” Το ίδιο ισχύει και για το είδος του συντρόφου που θα θέλατε να βρείτε. Γράψτε μια λίστα με το τι αναζητάτε και αναζητήστε ενδείξεις – καρφιτσώστε τη λίστα στον τοίχο σας ή χρησιμοποιήστε συμβολικές εικόνες. Το mantra μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανυψώσετε την ενέργειά σας, σύμφωνα με τη Salgueiro, η οποία το υπενθυμίζει καθημερινά στην εφαρμογή της.

«Λοιπόν, αν προσπαθείτε να γίνετε ένα άτομο με περισσότερη αυτοπεποίθηση, τότε το mantra σας μπορεί να είναι: Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι όμορφη».

Η Salgueiro προσθέτει ότι οι χρόνοι που θα αποδειχθούν πιο αποτελεσματικοί ποικίλλουν ανάλογα με το ζώδιό σας. Τα νέα φεγγάρια είναι πάντα μια ισχυρή στιγμή manifesting, με το πιο ισχυρό να είναι αυτό της εποχής σου, εξηγεί η Dalila. Το ίδιο συμβαίνει και με την εποχή της Αφροδίτης σας, είναι μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να κάνετε ρομαντικές σχέσεις. «Μην λέτε όχι σε καμία ευκαιρία», λέει.

Πώς να προσελκύσετε την σχέση των ονείρων σας σύμφωνα με μια ειδικό;-2
©Unsplash

Πώς να αναπτύξετε το manifesting στην προσωπική σας ζωή

Πρώτα, δουλέψτε με τον εαυτό σας

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι εννοούν οι άνθρωποι όταν μιλούν για «αύξηση της συχνότητάς σας» ή «αύξηση των κραδασμών σας»; Η Dalila λέει ότι σημαίνει ότι όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας και δείχνετε στον εαυτό σας αυτή την αγάπη επενδύοντας χρόνο στην εσωτερική και εξωτερική σας φροντίδα, τόσο πιο πιθανό είναι να προσελκύσετε άλλους στο ίδιο επίπεδο αγάπης. Το like προσελκύει τους ανθρώπους που μοιάζουν κάπως μαζί σας και η θετική ενέργεια θα εμφανίσει θετικές ευκαιρίες, εξηγεί. «Αν βρίσκεστε κάτω, θα προσελκύσετε ανθρώπους στο ίδιο επίπεδο. Δούλεψτε για να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

Δεν υπάρχουν αποτυχίες, μόνο μαθήματα

«Αν είστε πολύ εξαρτημένος από κάποιον και δεν μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι μόνοι σας, θα συμβούν πράγματα», λέει η Dalila. «Χωρίζετε ή αυτό το άτομο δεν είναι πιστό– αυτό δεν είναι τυχαίο, όλες αυτές είναι προκλήσεις που σας δίνει το σύμπαν για να ανυψώσετε την ενέργειά σας και να σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη». Σύμφωνα με την Dalila, είναι σημαντικό να βλέπουμε τέτοια περιστατικά ως μια ευκαιρία για ωρίμανση. «Έχουμε αυτή την κινηματογραφική προοπτική ότι μια σχέση πρέπει να διαρκεί για πάντα, αλλά κάθε σχέση έρχεται εκείνη την ακριβή χρονική περίοδο που πρέπει να μάθετε και να αναπτυχθείτε. Δεν είναι αποτυχία. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι μάθατε. Μην χρησιμοποιείτε την αρνητική ενέργεια για να αρχίσετε να πιστεύετε ότι οι άλλες σχέσεις σας θα είναι το ίδιο».

Πώς να προσελκύσετε την σχέση των ονείρων σας σύμφωνα με μια ειδικό;-3
©Unsplash

Αυτό ισχύει για τη νοοτροπία σας γενικά

«Μερικές φορές, (λέτε στον εαυτό σας) ότι περνάτε μια κακή μέρα και έτσι όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν άσχημα». Η Dalila λέει, προσθέτοντας ότι το να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν θα συναντήσεις ποτέ έναν σύντροφο είναι εξίσου αντιπαραγωγικό – «Ο εγκέφαλός σας το πιστεύει». Αν πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε αποτυχημένοι στις σχέσεις, δεν πρόκειται να βρείτε μια πετυχημένη, λέει.

Προέρχεστε από έναν τόπο αφθονίας, όχι έλλειψης

Η Dalila φέρνει ως παράδειγμα την παραγγελία μιας σαλάτας σε ένα εστιατόριο, όταν τελικά ο σερβιτόρος σας φέρνει ένα χάμπουργκερ. Θα το στέλνατε πίσω, λέει, γιατί δεν είναι αυτό που ζητήσατε. «Εφαρμόστε αυτό για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε manifest», λέει. Εάν κάτι δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μην φοβάστε να το αφήσετε να φύγει. Η Dalila προτείνει να γράψετε μια λίστα με αυτά που ψάχνετε σε έναν σύντροφο, για να αποφύγετε να χάσετε χρόνο με κάποιον που είναι λάθος για εσάς.

Μάθετε τι πραγματικά θέλετε

Αντί να γράψετε «Θέλω κάποιον ψηλό και όμορφο», γράψτε πώς θέλετε να σας κάνει να νιώθετε αυτό το άτομο ή τι θα κάνετε μαζί, λέει η Dalila. Ίσως κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής ή ένας ταξιδιώτης για να εξερευνήσετε τον κόσμο μαζί του. «Πρέπει να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας», εξηγεί. «Οι καλύτερες συνδέσεις είναι σε ενεργειακό επίπεδο. Οι άνθρωποι παθαίνουν εμμονή με μια συγκεκριμένη εμφάνιση και μετά αναρωτιούνται γιατί προσελκύουν μόνο players, για παράδειγμα».

Για κάτι πιο βαθύ, ο γενέθλιος χάρτης σας μπορεί να προσφέρει πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε μεταξύ αυτού που θέλετε και αυτού που χρειάζεστε. Ο τέταρτος οίκος σας μιλάει στην οικογένεια, με τον τρόπο που αγαπάτε και θέλετε να σας αγαπούν. Ο έβδομος οίκος σας μιλά για τον τρόπο που βλέπετε τις μακροχρόνιες σχέσεις, εξηγεί η Salgueiro.

Βρείτε ένα χόμπι

Σύμφωνα με την Salgueiro: «Όταν κάνετε πράγματα με τα οποία παθιάζεστε, θα βρείτε και θετική ενέργεια». Βρείτε ένα χόμπι το οποίο σας ενθουσιάζει – ίσως το μαγείρεμα ή η πεζοπορία – και στηριχτείτε σε αυτό κάνοντας μαθήματα ή συμμετέχοντας σε ομάδες. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίσετε ανθρώπους με πιο φυσικό τρόπο, λέει, και όταν είστε στα καλύτερά σας, θα βιώνετε και νέα, διασκεδαστικά πράγματα.

Διαβάστε επίσης | Material Minimalism: Το να ζούμε με λιγότερα αγαθά μειώνει το στρες

MHT