τα-7-πιο-δημοφιλή-προϊόντα-ομορφιάς-μέσ-228688
©@matildadjerf

Η αλήθεια είναι πως στο Tik Tok μπορεί κανείς να βρει τα πάντα: από βιντεάκια για diy κατασκευές σπιτιού, μέχρι viral Ιντερνετικές στιγμές και fashion ή beauty tips. Ανάμεσα στο αχανές περιεχόμενό του λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που οι συνδρομητές του παρουσιάζουν και αναδεικνύουν προϊόντα ομορφιάς, τα οποία στη συνέχεια γίνονται viral και έτσι τα συναντάμε στα νεσεσέρ ακόμη και των πιο δύσκολων beauty addicts.

Τέτοια προϊόντα μπορεί να είναι είτε concealer, serum ή άλλα σχετικά με το μακιγιάζ, είτε skincare products, αλλά και αρώματα ιδανικά για την εκάστοτε εποχή. Έχοντας την έγκριση της Gen Z, τα πιο δημοφιλή χρησιμοποιούνται όχι μόνο από τις fashionistas αλλά και από πολλές celebrities, όπως Hailey Bieber, η οποία μελέτησε προσεκτικά τις τάσεις του Tik Tok στην ομορφιά για να δημιουργήσει τη δική της σειρά.

Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν τα beauty products που γίνονται viral στη διαρκώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα είναι πως είναι πρωτοποριακά όσον αφορά αυτό που κάνουν, ενώ στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι και σούπερ αποτελεσματικά. Foundation με υψηλή κάλυψη, αρώματα με μυρωδιά που μένει στο σώμα για ώρες, καθαριστικά για το πρόσωπο που αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη και πολλά άλλα ξεχωρίζουν, ενώ ταυτόχρονα είναι budget friendly.

Για το καλοκαίρι του 2022, το Tik Tok έχει αναδείξει 7 προϊόντα ομορφιάς που έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να προστεθούν στη shopping list μας. Παρακάτω, μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά:

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-1
©KVD Beauty

Concealer, KVD Beauty

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-2
©Bare Minerals

Foundation σε μορφή πούδρας, Bare Minerals

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-3
©Cerave

Καθαριστικό προσώπου, Cerave

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-4
©Olaplex

Θεραπεία μαλλιών, Olaplex

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-5
©Farsali

Serum, Farsali

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-6
©Drunk Elephant

Σταγόνες σε μπρονζέ απόχρωση, Drunk Elephant

Τα 7 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς μέσα από το TikTok-7
©Maison Francis Kurkdjian

Άρωμα Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian

Διαβάστε επίσης | 6 lip liner tricks για εντυπωσιακό αποτέλεσμα

MHT