το-french-girl-μανικιούρ-που-θα-αντιγράψουμε-τώ-258095
©Tom Bachik/Instagram

Το french girl look είναι πάντα ανεπιτήδευτο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα μαλλιά στεγνώνουν φυσικά ή πιασμένα σε ένα ατημέλητο ponytail. Η επιδερμίδα δείχνει λαμπερή και απόλυτα ενυδατωμένη χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ. Οι Γαλλίδες επιλέγουν πάντα να τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους με μια δόση χρώματος στα χείλη και στα ζυγωματικά με λίγο ρουζ, ενώ στα μάτια επιλέγουν μια γραμμή eyeliner με φορά προς τα πάνω.

Τα νύχια είναι περιποιημένα και πάντα chic. Οι Παριζιάνες όμως δεν ακολουθούν το γαλλικό μανικιούρ, αλλά προτιμούν το πάντα θηλυκό κόκκινο χρώμα στα νύχια. Το επιβεβαιώνει και ο nail artist των celebrities Tom Bachik, που μοιράστηκε στο Instagram του τα tips για το απόλυτο French Girl Mani, όπως ακριβώς το δημιούργησε στη Michelle Williams στα Critics Choice Awards.

Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε σωστά τα νύχια σας, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και την περιοχή γύρω από τα νύχια. Θα πρέπει να θυμάστε επίσης πως το κόκκινο μανικιούρ εφαρμόζεται σε κοντά νύχια. Αρχικά θα πρέπει να εφαρμόσετε μια προστατευτική βάση στα νύχια. Στη συνέχεια απλώνετε δύο στρώσεις κόκκινο βερνίκι όπως το Chanel Les Vernis Longwear Nail Color στην απόχρωση Pirate και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν τέλεια. Ολοκληρώνετε το μανικιούρ σας με μια στρώση top coat. Για να ενυδατώσετε τις παρανυχίδες χρησιμοποιήστε το L’Huile Camēlia Hydrating and Fortifying Oil.

Τα μυστικά του french girl μανικιούρ

Ενυδάτωση και κοντά περιποιημένα νύχια αποτελούν τα σημεία-κλειδιά για ένα διαχρονικό french girl μανικιούρ. Το κόκκινο μανικιούρ είναι το πιο διαχρονικό που μπορείτε να το υιοθετήσετε κάθε εποχή, ακόμα και αυτή τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε. Όπως έδειξε και η red nails theοry που είναι viral στο TikTok, το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι και το πιο ελκυστικό που τραβά όλα τα βλέμματα, γι’ αυτό και οι dating experts μας συμβουλεύουν να το επιλέγουμε για το πρώτο ραντεβού.

Διαβάστε επίσης | 8 feel-good αρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση