δείτε-αποκλειστικά-στο-vogue-gr-τη-συλλογή-epilogue-147638
©Pixelformula

Ο οίκος Gucci ανακοίνωσε πως ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele θα παρουσιάσει τη συλλογή Epilogue μέσω live streaming και με την κυκλοφορία ενός πρωτότυπου οπτικού υλικού που θα συμπληρώνει την αφήγηση για τη νέα συλλογή.

Το event θα μεταδοθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 09:00 (ώρα Ελλάδος) τελευταία μέρα της Ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Το αποκλειστικό οπτικό υλικό που έχει επιμεληθεί ο Michele θα αποκαλυφθεί στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) κατά τη διάρκεια του 12ωρου live streaming.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 12ωρο live streaming και το αποκλειστικό οπτικό υλικό εδώ.

Όπως είχε ανακοινώσει στο παρελθόν, ο Alessandro Michele επιθυμούσε να γράψει έναν Επίλογο: ένα τελευταίο κεφάλαιο για να ολοκληρωθεί η αφήγηση που ξεκίνησε με το τελευταίο show “An Unrepeatable Ritual” – με εκείνο το show o Michele γιόρτασε τη μαγεία της μόδας, αποκαλύπτοντας όσα κρύβονται στα παρασκήνια της πολυαγαπημένης τελετουργίας. Στις 17 Ιουλίου παρουσιάζει την τελευταία πράξη σε αυτή τη διαδρομή, έναν ακόμη παιχνιδιάρικο πειραματισμός με στόχο να ανατρέψει τους παραδοσιακούς κανόνες και τις αντιλήψεις για τη μόδα.

Με cast την design ομάδα του, ο Michele θα παρουσιάσει τον Επίλογό του σε μια ενοποιημένη συλλογή, η οποία θα περιέχει τους σπόρους όσων θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό οπτικό υλικό της συλλογής που έχει επιμεληθεί ο Alessandro Michele.

MHT