κilling-eve-h-τέταρτη-σεζόν-θα-είναι-το-φινάλε-τη-169749

Οι λάτρεις του Killing Eve θα καταλάβουν απόλυτα πώς αισθανθήκαμε μόλις μάθαμε τα νέα, μιας και όπως φαίνεται η επιτυχημένη σειρά της ευρηματικής Phoebe Waller-Bridge ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της. Οι δύο πρωταγωνίστριες, Sandra Oh και Jodie Comer, επιβεβαίωσαν πως η τέταρτη σεζόν του Killing Eve θα είναι και η τελευταία για τη σειρά – με τους περισσότερους που γνωρίζουν να μιλούν για ένα αξέχαστο φινάλε που κανείς δεν περιμένει.

View this post on Instagram

A post shared by Killing Eve (@killingeve)

Οκτώ επεισόδια είναι αυτά που μας χωρίζουν από τον τελικό προορισμό της ψυχοπαθούς Villanelle και της ντετέκτιβ Eve Polastri, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε καιρό να συνηθίσουμε, αφού επιβεβαιώθηκε πως τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Άρα, μέχρι το 2022 θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

View this post on Instagram

A post shared by Killing Eve (@killingeve)

«Ο ρόλος μου στο Killing Eve είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και ανυπομονώ να μπω ξανά στο μυαλό της Eve. Είμαι ευγνώμων για όλη τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, αλλά και για τους φανς που μας ακολουθούν τόσα χρόνια, και ξέρω πως θα είναι εκεί για το φινάλε της σειράς», δήλωσε η Sandra Oh.

View this post on Instagram

A post shared by Killing Eve (@killingeve)

Με τη σειρά της η Jodie Comer είπε πως το Killing Eve είναι ένα απίστευτο ταξίδι. «Ευχαριστώ τόσο πολύ τους φανς που μας στήριξαν σε αυτήν την περιπέτεια. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά εμείς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Σίγουρα όμως όταν γίνει, θα μείνει σε όλους αξέχαστο».

Διαβάστε επίσης | Ευθύμης Φιλίππου – Marios Schwab: Κάτι σαν συνέντευξη