Είναι γεγονός ότι η μαργαρίτα είναι από τα πιο κλασικά κοκτέιλ της μεξικάνικης κουζίνας που – συνήθως – συνδυάζει τεκίλα, αλάτι και lime. Με την άφιξη του καλοκαιριού, το ξενοδοχείο One & Only Palmilla δημιουργεί μια νέα δροσιστική, απολαυστική και φυσικά, άκρως καλοκαιρινή εκδοχή του με καρύδα, που πρέπει να δοκιμάσετε!

Κοκτέιλ μαργαρίτα με καρύδα: Η συνταγή
Συστατικά
-60 ml τεκίλα -30 ml Cointreau Λικέρ -20 ml χυμό λεμονιού -45 ml γάλα καρύδας -1 κουτάλι τριμμένη καρύδα
Οδηγίες
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να είναι λείο και σερβίρετε.
Originally published on Vogue.fr
Διαβάστε επίσης | Η συνταγή για παγωτό με ελληνικό γιαούρτι και φρoύτα του δάσους