Ανάμεσα στους 2000 καλεσμένους που τίμησαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ, βρέθηκαν φυσικά και πολλοί αρχηγοί κρατών, royals και αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο, που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau, η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, η Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Liz Truss και εκπρόσωποι της Κοινοπολιτείας, βρέθηκαν δίπλα στη βασιλική οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.
Παρόντες όμως ήταν και οι royals του πλανήτη, όπως ο Βασιλιάς Felipe VI και η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β’ και ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας, ο Αυτοκράτορας Naruhito και η Αυτοκράτειρα Masako της Ιαπωνίας.
Οι καλεσμένοι, αφού έφτασαν στη Μεγάλη Βρετανία μέσα στο σαββατοκύριακο, επισκέφτηκαν και το Westminster Hall στο παλάτι του Westminster για να προσκυνήσουν τη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Παράλληλα ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ παρέθεσε δείπνο στο παλάτι του Buckingham και υποδέχτηκε τους αρχηγούς κρατών, ενώ η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε και μια προσωπική συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και η σύζυγός του Jill.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron με τη σύζυγό του Brigitte.

Η Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Jacinda Ardern και ο σύντροφός της Clarke Gayford.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau και η σύζυγός του Sophie.

Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Liz Truss και ο σύζυγός της Hugh O’Leary.

Η Πρώτη Υπουργός της Σκωτίας Nicola Sturgeon και ο σύζυγός της Peter Murrell.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Borris Johnson και η σύζυγός του Carrie.

Η πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May και ο σύζυγός της Philip.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron και η σύζυγός του Samantha.

Οι πρώην Πρωθυπουργοί της Βρετανίας Gordon Brown και Tony Blair.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό.

O Αυτοκράτορας Naruhito και η Αυτοκράτειρα Masako της Ιαπωνίας.

O Βασιλιάς Felipe VI και η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας.

Η Βασίλισσα Rania και ο Βασιλιάς Abdullah ΙΙ της Ιορδανίας.

Η Βασίλισσα Mathilde και ο Βασιλιάς Philippe του Βελγίου.
Διαβάστε επίσης | Λευκές γόβες: Οι πιο κομψοί συνδυασμοί της Kate Middleton