το-αντιφλεγμονώδες-ρόφημα-για-επίπεδ-290333
©Getty Images

Το αντιφλεγμονώδες ρόφημα της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham πίνει καθημερινά ένα αντιφλεγμονώδες ρόφημα που συστήνουν και οι διατροφολόγοι. Πρόκειται για το τσάι μέντας που καταναλώνει μετά από κάθε γεύμα για καλύτερη πέψη. Σε συνέντευξή της στην ισπανική Vogue η Victoria Beckham αποκάλυψε πως η διατροφή της περιλαμβάνει φρούτα, ρόκα, μπρόκολο, σπαράγγια, edamame, καβούρι αλλά και ένα φλιτζάνι τσάι μέντας και αναζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες.

Σε τι βοηθά το τσάι μέντας;

“Το τσάι μέντας καταπολεμά την φλεγμονή, γι’ αυτό συστήνεται μετά από ένα βαρύ γεύμα”, εξηγεί η διατροφολόγος Nieves Cuesta. Η Cristina Troncoso επιβεβαιώνει επίσης πως μαζί με το χαμομήλι είναι το καλύτερο ρόφημα για την φλεγμονή. Η μέντα καταπραΰνει το στομάχι και προλαμβάνει τη συγκέντρωση αερίων. Μειώνει επίσης το πρήξιμο και τον πόνο, αλλά βοηθά και στην καλύτερη διάλυση του λίπους. Όσο πιο συχνά λοιπόν καταναλώνουμε τσάι μέντας, τόσο περιορίζεται το φούσκωμα και η κοιλιά γίνεται πιο επίπεδη.

Το αντιφλεγμονώδες ρόφημα για επίπεδη κοιλιά που πίνει καθημερινά η Victoria Beckham-1
©Unsplash

Μετά το δείπνο

Για απώλεια βάρους συστήνεται να καταναλώνουμε ένα ρόφημα μέντας μετά το δείπνο, καθώς δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού, ενώ η γλυκιά γεύση του περιορίζει την ανάγκη για γλυκό. Επίσης η μέντα δεν περιέχει καφεΐνη ή κάποια άλλη ουσία που προκαλεί νευρικότητα. Είναι επίσης διουρητικό.

Άλλα οφέλη

Το τσάι μέντας καθώς φροντίζει την πέψη βελτιώνει και την ποιότητα του δέρματος. Αυτό το ρόφημα προλαμβάνει την κακή αναπνοή και την ξηροστομία. Φυσικά δεν χρειάζεται η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Διαβάστε επίσης | Λούσιμο με ζεστή πετσέτα: Τι προσφέρει στα μαλλιά;

MHT