πρίγκιπας-harry-meghan-markle-ότι-γνωρίζουμε-για-τη-173726
©shutterstock

Έχοντας ήδη σφραγίσει τη συνεργασία τους με την επιτυχημένη streaming πλατφόρμα από τον Σεπτέμβριο, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μοιράστηκαν με το κοινό τις πρώτες πληροφορίες για την πρώτη παραγωγή που θα αναλάβουν στο Netflix.

Σε σκηνοθεσία και παραγωγή δύο βραβευμένων με Όσκαρ σκηνοθετών, Orlando von Einsiedel και Joanna Natasegara, η νέα σειρά του πρώην βασιλικού ζευγαριού τιτλοφορείται Heart of Invictus και ακολουθεί την ζωή των αθλητών, που θα αγωνιστούν στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games για τραυματίες βετεράνους στη Χάγη το 2022. Τα Invictus Games είναι μια πρωτοβουλία του ίδιου του πρίγκιπα Harry, την οποία ξεκίνησε το 2017 για το στρατιωτικό προσωπικό και τους βετεράνους που τραυματίστηκαν εν ώρα δράσης. 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά ο πρίγκιπας μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο του εγχείρημα και για τη δράση του ιδρύματος: «Από τα πρώτα Invictus Games το 2014, γνωρίζαμε πως κάθε αγωνιζόμενος θα συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο σε ένα κοινό πλαίσιο δύναμης και αποφασιστικότητας. Αυτή η σειρά θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να δει μέσα από τα μάτια αυτών των ανθρώπων μέχρι να φτάσουν στην Ολλανδία τον επόμενο χρόνο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος», είπε στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle: Ό,τι γνωρίζουμε για τη νέα τους σειρά στο Netflix-1
©M. Harriman/The Duke and Duchess of Sussex via Getty Images/ Ideal Image

Το ενδιαφέρον αυτό εγχείρημα ήρθε λίγο μετά από τη δήλωση του ζευγαριού πως θέλει να δημιουργήσει περιεχόμενο που να μη σχετίζεται με τη βασιλική ζωή τους. «Το βλέμμα μας στρέφεται στο να παράξουμε πράγματα που ενημερώνουν αλλά δίνουν και ελπίδα», είχαν δηλώσει από κοινού πέρυσι η Meghan και ο Harry. «Ως νέοι γονείς είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε προγράμματα που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια».

Στο Heart of Invictus, ο Harry δεν θα συμμετάσχει μόνο ως παραγωγός, αλλά αναμένεται να τον δούμε και μπροστά από τις κάμερες. Παράλληλα, η σειρά σύμφωνα με το Netflix, «θα προσφέρει σημαντική χρηματοδότηση στην διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης | Κilling Eve: H τέταρτη σεζόν θα είναι το φινάλε της σειράς

MHT